Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Toetsenbord schoonmaken

Het toetsenbord van uw pc wordt erg snel vies en al helemaal als u ook eet in de nabijheid van het toetsenbord. de koek- of broodkruimels komen onder de toetsen terecht. Hetzelfde geldt voor stof, huidschilfers en andere smerigheid. Dit hoopt zich snel op onder alle toetsen. Op den duur kunnen bepaalde toetsen dan blijven hangen en typt het toetsenbord gewoon net even minder prettig. Maak daarom met enige regelmaat het toetsenbord goed schoon. Maar hoe kunt u het makkelijkst een toetsenbord schoonmaken? Een spuitbus perslucht is dé manier om ook onder de toetsen vuil te verwijderen.

Broedplaats voor bacteriën en virussen

Wist u dat er op een gemiddeld toetsenbord zelfs tot 400 keer meer bacteriën zitten dan op een gemiddelde WC-bil? Dit komt onder andere door te eten in de nabijheid van de computer en door na een toiletbezoek geen handen te wassen en meteen weet achter de PC te kruipen. Of wat te denken van een niesbui. Het is dus een broedplaats voor bacteriën en virussen.

Wekelijkse schoonmaak

Dat het verstandig is om - uit hygiënisch oogpunt –het toetsenbord minimaal één keer per af te nemen met een licht vochtige doek, dat zal dus niet als een verrassing in de oren klinken. Doe dit wel als de computer uit is, of het toetsenbord is los gekoppeld. Maar met een doek kom je niet onder de toetsen, dus hier blijft al het vuil zich net zo snel verder verzamelen.

Periodieke schoonmaak toetsenbord

Voordat onderstaande tips in de praktijk worden toegepast is voorzichtigheid geboden. Een toetsenbord kan veel hebben, maar als er ruw met omgegaan wordt kan er alleen een defect ontstaan. Let op dat eventuele garantie van het toetsenbord kan komen te vervalen.

Door het toetsenbord even ondersteboven te draaien en voorzichtig op de onderkant te tikken, dan valt er al veel vuil ‘uit’ het toetsenbord. U zult verrast staan wat er allemaal tussen en vanonder de toetsen wegvalt. Toch blijft er nog veel achter. Dit is voor een groot deel te verwijderen met een spuitbus met perslucht. Doe dit ook met het toetsenbord ondersteboven gekeerd zodat het vuil naar beneden kan vallen. Een spuitbus met perslucht blaast droge lucht onder hoge druk waarmee ook meer hardnekkig vuil loskomt en naar beneden valt.

Vervolgens kunt u de zijkanten van de knoppen eventueel nog reinigen met een in alcohol (isopropyl alcohol) gedrenkt wattenstaafje.

 

Spuitbusje perslucht kopen?

Toetsenbord schoonmaken met spuitbusje luchtMet bovenstaande tips is het dus niet nodig om alle knoppen van het toetsenbord te pulken om ze vervolgens als een puzzel weer op te klikken. Als de knoppen er eenmaal vanaf zijn geweest, wil de werking van enkele toetsen nog wel eens verminderen. Dat typt toch niet zo prettig. Bestel daarom vandaag nog een spuitbusje met lucht voor het schoonmaken van het toetsenbord.

Bestel nu!