Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Toetsenbord schoonmaken

Het toetsenbord van uw pc wordt erg snel vies en al helemaal als u ook eet in de nabijheid van het toetsenbord. de koek- of broodkruimels komen onder de toetsen terecht. Hetzelfde geldt voor stof, huidschilfers en andere smerigheid. Dit hoopt zich snel op onder alle toetsen. Op den duur kunnen bepaalde toetsen dan blijven hangen en typt het toetsenbord gewoon net even minder prettig. Maak daarom met enige regelmaat het toetsenbord goed schoon. Maar hoe kunt u het makkelijkst een toetsenbord schoonmaken? Een spuitbus perslucht is dé manier om ook onder de toetsen vuil te verwijderen.

Broedplaats voor bacteriën en virussen

Wist u dat er op een gemiddeld toetsenbord zelfs tot 400 keer meer bacteriën zitten dan op een gemiddelde WC-bil? Dit komt onder andere door te eten in de nabijheid van de computer en door na een toiletbezoek geen handen te wassen en meteen weet achter de PC te kruipen. Of wat te denken van een niesbui. Het is dus een broedplaats voor bacteriën en virussen.

Wekelijkse schoonmaak

Dat het verstandig is om - uit hygiënisch oogpunt –het toetsenbord minimaal één keer per af te nemen met een licht vochtige doek, dat zal dus niet als een verrassing in de oren klinken. Doe dit wel als de computer uit is, of het toetsenbord is los gekoppeld. Maar met een doek kom je niet onder de toetsen, dus hier blijft al het vuil zich net zo snel verder verzamelen.

Periodieke schoonmaak toetsenbord

Voordat onderstaande tips in de praktijk worden toegepast is voorzichtigheid geboden. Een toetsenbord kan veel hebben, maar als er ruw met omgegaan wordt kan er alleen een defect ontstaan. Let op dat eventuele garantie van het toetsenbord kan komen te vervalen.

Door het toetsenbord even ondersteboven te draaien en voorzichtig op de onderkant te tikken, dan valt er al veel vuil ‘uit’ het toetsenbord. U zult verrast staan wat er allemaal tussen en vanonder de toetsen wegvalt. Toch blijft er nog veel achter. Dit is voor een groot deel te verwijderen met een spuitbus met perslucht. Doe dit ook met het toetsenbord ondersteboven gekeerd zodat het vuil naar beneden kan vallen. Een spuitbus met perslucht blaast droge lucht onder hoge druk waarmee ook meer hardnekkig vuil loskomt en naar beneden valt.

Vervolgens kunt u de zijkanten van de knoppen eventueel nog reinigen met een in alcohol (isopropyl alcohol) gedrenkt wattenstaafje.

 

Spuitbusje perslucht kopen?

Toetsenbord schoonmaken met spuitbusje luchtMet bovenstaande tips is het dus niet nodig om alle knoppen van het toetsenbord te pulken om ze vervolgens als een puzzel weer op te klikken. Als de knoppen er eenmaal vanaf zijn geweest, wil de werking van enkele toetsen nog wel eens verminderen. Dat typt toch niet zo prettig. Bestel daarom vandaag nog een spuitbusje met lucht voor het schoonmaken van het toetsenbord.

Bestel nu!