Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Serverkast online kopen?

U kunt eenvoudig en vertrouwd online uw nieuwe serverkast bestellen op onze website. Een online winkel heeft geen verkooppersoneel in de winkel nodig en een dure showroom is niet nodig. Hierdoor worden er minder kosten gemaakt, waardoor een webshop haar producten en diensten goedkoper kan aanbieden.
Uw serverkast online bestellen

Serverkast online kopen?Wat is belangrijk als u een serverkast online koopt?

Als u een serverkast online wilt gaan bestellen, dan is het belangrijk dat u dit bij een betrouwbare partij doet. Bij Patchkast.nl kunt u serverkasten online vertrouwd bestellen.

Wij geven maar liefst 25 jaar garantie op onze serverkasten. Een garantie die u dus zekerheid biedt voor de toekomst! Ook de service die u krijgt is belangrijk. Naast een goed advies om de juiste server kast online te selecteren, monteren wij alle serverkasten helemaal af. Wilt u graag een zelfbouw pakket, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Als u uw nieuwe serverkast heeft ontvangen kunt u ervoor zorgen dat uw hele bedrijf of organisatie online kan zijn. Via de serverkast komt namelijk het internet signaal binnen en wordt het doorgeleid naar alle verschillende computers binnen uw bedrijf. Met de juiste serverkast zorgt u voor een goede huisvesting voor het hart van uw bedrijfsnetwerk. Heeft u zelf een webshop? Dan biedt een serverkast van patchkast.nl dus voor een betrouwbare opslag voor de servers en aanverwante apparatuur. Daarmee zet u een grote stap naar een stabiele netwerkomgevibg om de webshop op te laten draaien.

24/7 online te bestellen

Online winkelen is tegenwoordig niet meer weg te denken, dus waarom zou u een serverkast nog in een fysieke winkel kopen? Onze webwinkel is 24/7 bereikbaar en u kunt dus op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen. Wanneer u uw serverkast online heeft besteld voor 16.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij deze nog dezelfde werkdag vanuit ons eigen 1.500 m² grote magazijn.

Bestel nu!