Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Serverkast online kopen?

U kunt eenvoudig en vertrouwd online uw nieuwe serverkast bestellen op onze website. Een online winkel heeft geen verkooppersoneel in de winkel nodig en een dure showroom is niet nodig. Hierdoor worden er minder kosten gemaakt, waardoor een webshop haar producten en diensten goedkoper kan aanbieden.
Uw serverkast online bestellen

Serverkast online kopen?Wat is belangrijk als u een serverkast online koopt?

Als u een serverkast online wilt gaan bestellen, dan is het belangrijk dat u dit bij een betrouwbare partij doet. Bij Patchkast.nl kunt u serverkasten online vertrouwd bestellen.

Wij geven maar liefst 25 jaar garantie op onze serverkasten. Een garantie die u dus zekerheid biedt voor de toekomst! Ook de service die u krijgt is belangrijk. Naast een goed advies om de juiste server kast online te selecteren, monteren wij alle serverkasten helemaal af. Wilt u graag een zelfbouw pakket, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Als u uw nieuwe serverkast heeft ontvangen kunt u ervoor zorgen dat uw hele bedrijf of organisatie online kan zijn. Via de serverkast komt namelijk het internet signaal binnen en wordt het doorgeleid naar alle verschillende computers binnen uw bedrijf. Met de juiste serverkast zorgt u voor een goede huisvesting voor het hart van uw bedrijfsnetwerk. Heeft u zelf een webshop? Dan biedt een serverkast van patchkast.nl dus voor een betrouwbare opslag voor de servers en aanverwante apparatuur. Daarmee zet u een grote stap naar een stabiele netwerkomgevibg om de webshop op te laten draaien.

24/7 online te bestellen

Online winkelen is tegenwoordig niet meer weg te denken, dus waarom zou u een serverkast nog in een fysieke winkel kopen? Onze webwinkel is 24/7 bereikbaar en u kunt dus op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen. Wanneer u uw serverkast online heeft besteld voor 16.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij deze nog dezelfde werkdag vanuit ons eigen 1.500 m² grote magazijn.

Bestel nu!