Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Muur patchpanelen

Muur patchpaneel kopen?

Ook voor kleinere netwerken kan de behoefte aan structuur en overzicht aanwezig zijn. Echter is de kans groter dat de ruimte beperkt is en het plaatsen van een serverkast onmogelijk is. Een muur patchpaneel kan hierin de oplossing bieden.

Welke patchpaneel met wandmontage moet ik kiezen?

Een patchpaneel geschikt voor wandmontage is verkrijgbaar in twee varianten. Zoals eerder benoemd zijn deze patchpanelen geschikt voor kleinere netwerken in beperkte ruimtes, 12 poorten is over het algemeen voldoende. De keuze voor het type patchpaneel, cat5e of cat6, is afhankelijk van de UTP kabel die in het netwerk gebruikt gaat worden. Neem hiervan dezelfde specificaties over om ervoor te zorgen dat de juiste snelheden behaalt kunnen worden.

Het monteren van een muur patchpaneel

In tegenstelling tot een standaard patchpaneel heeft een muur patchpaneel geen montage profielen aan beide zijde maar wordt met een wandbeugel meegeleverd. De wandbeugel is eenvoudig te monteren aan de muur. In de meeste gevallen betreft dit de meterkast of een hobbykamer waar het IT-netwerk samenkomt. De UTP kabels kunnen aangesloten worden op de LSA strook aan de achterzijde van het patchpaneel. Na de juiste montage van de UTP kabels kan het patchpaneel eenvoudig in de wandbeugel geklikt worden.