Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Muur patchpanelen

 1. CAT5e UTP Wallmount Patchpaneel - 12 poorts
  CAT5e UTP Wallmount Patchpaneel - 12 poorts
  Art.nr. (SKU): DS-Patch5-12UTP-WM
  € 39,00 € 47,19
 2. CAT6 UTP Wallmount Patchpaneel - 12 poorts
  CAT6 UTP Wallmount Patchpaneel - 12 poorts
  Art.nr. (SKU): DS-Patch6-12UTP-WM
  Beoordeling:
  80%
  € 44,00 € 53,24
 3. CAT6a UTP Wallmount Patchpaneel - 12 poorts
  CAT6a UTP Wallmount Patchpaneel - 12 poorts
  Art.nr. (SKU): DS-Patch6a-12UTP-WM
  € 47,50 € 57,48
per pagina

Muur patchpaneel kopen?

Ook voor kleinere netwerken kan de behoefte aan structuur en overzicht aanwezig zijn. Echter is de kans groter dat de ruimte beperkt is en het plaatsen van een serverkast onmogelijk is. Een muur patchpaneel kan hierin de oplossing bieden.

Welke patchpaneel met wandmontage moet ik kiezen?

Een patchpaneel geschikt voor wandmontage is verkrijgbaar in twee varianten. Zoals eerder benoemd zijn deze patchpanelen geschikt voor kleinere netwerken in beperkte ruimtes, 12 poorten is over het algemeen voldoende. De keuze voor het type patchpaneel, cat5e of cat6, is afhankelijk van de UTP kabel die in het netwerk gebruikt gaat worden. Neem hiervan dezelfde specificaties over om ervoor te zorgen dat de juiste snelheden behaalt kunnen worden.

Het monteren van een muur patchpaneel

In tegenstelling tot een standaard patchpaneel heeft een muur patchpaneel geen montage profielen aan beide zijde maar wordt met een wandbeugel meegeleverd. De wandbeugel is eenvoudig te monteren aan de muur. In de meeste gevallen betreft dit de meterkast of een hobbykamer waar het IT-netwerk samenkomt. De UTP kabels kunnen aangesloten worden op de LSA strook aan de achterzijde van het patchpaneel. Na de juiste montage van de UTP kabels kan het patchpaneel eenvoudig in de wandbeugel geklikt worden.