Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

10 Inch patchpanelen

per pagina

10 inch patchpaneel kopen?

Tegenwoordig leggen niet alleen bedrijven een professioneel netwerk aan, maar streven wij thuis ook naar de zelfde professionaliteit en betrouwbaarheid. Waar vroeger de netwerkkabels, patchpaneel en switch gewoon in de meterkast werden gestopt, kiezen wij er thuis steeds vaker voor om een patchkast te installeren waar alle netwerk componenten en UTP-kabels overzichtelijk worden weggewerkt.

10 inch of 19 inch?

De standaard voor netwerkapparatuur is 19 inch. Deze afmeting heeft betrekking op de breedte. Omdat deze afmeting gestandaardiseerd is, weet u zeker dat apparatuur die over de 19 inch bouwwijze beschikt, ook past in een 19 inch patchkast.
Echter is deze afmeting voor uw thuisnetwerk wellicht wat overdreven en volstaat een kleinere maat kast, waarin u uw patchpanel, switch, router of modem met bijbehorende UTP-kabels kunt opbergen.
Voor deze toepassing is een 10 inch patchkast met bijbehorende 10 inch netwerk apparatuur de optimale oplossing. U heeft de zelfde kwaliteit en compatibiliteit die de 19 inch producten bieden, alleen een maatje kleiner. Omdat er steeds meer vraag is naar 10 inch, bieden wij ook diverse accessoires in de nieuwe kleine standaard 10 inch aan.

Wat is een 10 inch patchpaneel?

Een 10 inch patchpaneel is een volwaardig patchpaneel waaraan u uw netwerk bekabeling overzichtelijk een makkelijk kunt aansluiten. De poorten zijn genummerd waardoor de installatie en onderhoud vereenvoudigd wordt. Doordat een 10 inch patchpaneel reeds bevestigingsoogjes heeft, kunt u uw patchpaneel eenvoudig in de profielen van uw 10 inch patchkast bevestigen.

Diverse uitvoeringen

Een 10 inch patchpaneel is in diverse uitvoeringen beschikbaar. Wij bieden een patchpaneel aan met 8 of 12 poorts, geschermd en onafgeschermd, in de categorieën CAT5e, Cat6, Cat6a en als keystone-patchpaneel. U kunt uw 10 inch patchpaneel dus precies aanpassen op uw netwerkbekabeling om de beste prestatie van uw netwerk te bereiken. Wist u trouwens dat u de nieuwste generatie netwerkkabels CAT7 kunt afmonteren op een CAT6a patchpaneel?

Bestel uw 10 inch patchpaneel online

Bij Patchkast.nl bieden wij 10 inch patchkasten met diverse 10 inch accessoires. Bestel uw 10 inch patchpaneel, stekkerdozen en UTP kabels eenvoudig online. Heeft u vragen? Bel gerust op 074-852 64 48.