Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Server cabinet kopen?

De server cabinets die wij aanbieden zijn op de juiste manier vorm gegeven en hebben ook een uitstekende structuur. Door de flexibiliteit en mooie styling passen de server cabinets in iedere omgeving.

Selecteer hier uw nieuwe Server Cabinet

server cabinetWaar treft u een server cabinet aan?

Een server cabinet past eigenlijk binnen veel verschillende soorten bedrijven en organisaties. Zo kan het zijn dat u een administratiekantoor heeft of een assurantie kantoor. Al deze bedrijven met hun uitstekende automatisering hebben vaak een serverruimte met daarin verschillende server cabinets. Door de verschillende formaten server cabinets en ook de flexibiliteit van de server cabinets kan deze serverkasten uitstekend op iedere locatie geplaatst worden. Door de kwaliteit van de server cabinets is het ook mogelijk om de kasten vele jaren te gebruiken. U krijgt niet voor niets 25 jaar garantie bij ons!

Een server cabinet voor uw onderneming?

Voor zo goed als alle bedrijven en organisaties is en goede automatisering een noodzaak. Zonder een goede automatisering is het voor de ondernemers en organisaties onmogelijk om hun werk goed te doen en resultaat te produceren. De automatisering is van essentieel belang om het bedrijf draaiende te houden en om het bedrijf te laten groeien en normaal functioneren. Een van de belangrijkste onderdelen van de automatisering zijn de servers waarop alle computers en mogelijk ook alle telefoons zijn aangesloten. En om de servers goed te beschermen is een cabinet eigenlijk onmisbaar! U heeft een goede cabinet nodig om uw servers goed te beschermen.

Heeft u hulp nodig om de juiste cabinet te selecteren?

Wij zijn u graag van dienst om de juiste cabinet te kiezen. Onze specialisten zijn helemaal thuis om u de juiste serverkast te adviseren. Wij zorgen tevens voor een volledige montage van de serverkast en ook dat de cabinet de volgende werkdag bij u wordt bezorgd. Het is goed om te weten dat wij twintig jaar garantie bieden op al onze serverkasten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze server cabinets.