Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Server cabinet kopen?

De server cabinets die wij aanbieden zijn op de juiste manier vorm gegeven en hebben ook een uitstekende structuur. Door de flexibiliteit en mooie styling passen de server cabinets in iedere omgeving.

Selecteer hier uw nieuwe Server Cabinet

server cabinetWaar treft u een server cabinet aan?

Een server cabinet past eigenlijk binnen veel verschillende soorten bedrijven en organisaties. Zo kan het zijn dat u een administratiekantoor heeft of een assurantie kantoor. Al deze bedrijven met hun uitstekende automatisering hebben vaak een serverruimte met daarin verschillende server cabinets. Door de verschillende formaten server cabinets en ook de flexibiliteit van de server cabinets kan deze serverkasten uitstekend op iedere locatie geplaatst worden. Door de kwaliteit van de server cabinets is het ook mogelijk om de kasten vele jaren te gebruiken. U krijgt niet voor niets 25 jaar garantie bij ons!

Een server cabinet voor uw onderneming?

Voor zo goed als alle bedrijven en organisaties is en goede automatisering een noodzaak. Zonder een goede automatisering is het voor de ondernemers en organisaties onmogelijk om hun werk goed te doen en resultaat te produceren. De automatisering is van essentieel belang om het bedrijf draaiende te houden en om het bedrijf te laten groeien en normaal functioneren. Een van de belangrijkste onderdelen van de automatisering zijn de servers waarop alle computers en mogelijk ook alle telefoons zijn aangesloten. En om de servers goed te beschermen is een cabinet eigenlijk onmisbaar! U heeft een goede cabinet nodig om uw servers goed te beschermen.

Heeft u hulp nodig om de juiste cabinet te selecteren?

Wij zijn u graag van dienst om de juiste cabinet te kiezen. Onze specialisten zijn helemaal thuis om u de juiste serverkast te adviseren. Wij zorgen tevens voor een volledige montage van de serverkast en ook dat de cabinet de volgende werkdag bij u wordt bezorgd. Het is goed om te weten dat wij twintig jaar garantie bieden op al onze serverkasten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze server cabinets.