Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Mini server rack kopen?

U heeft wel een server binnen uw bedrijf of organisatie, maar eigenlijk heeft u niet veel ruimte en ook niet veel serverruimte nodig. Dan is het heel gebruikelijk dat u een mini server rack aanschaft. Met een mini server rack kunt u in uw eigen kantoor de server de gewenste bescherming bieden en ook de supervisie die het mini server rack nodig heeft.

Klik hier om direct een mini server rack te bestellen

Mini server rackWelke mini server rack gaat u kiezen?

Op onze website treft u verschillende server racks aan. Ze kunnen allemaal hun doel goed realiseren. Ze bieden de bescherming die uw server nodig heeft. Wij hebben verschillende formaten en u kunt daarom het beste eerst nadenken waar u de mini server rack wilt plaatsen. Ook kunt u dan ontdekken of er voldoende verbindingen mogelijk zijn met de mini server rack. Misschien heeft u extra kabels nodig of andere onderdelen om de mini server rack op de juiste plek te plaatsen.

Koop de juiste mini server rack!

Als u op onze webshop gaat kijken dan ziet u de verschillende mini server racks. Als u twijfelt over welke u het beste kunt kopen dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Een keurmerk om trots op te zijn! Het thuiswinkel waarborg keurmerk

Wist u dat wij zijn aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk? U kunt dus gerust uw aankopen doen op onze website. Alle essentiële zaken zijn gecontroleerd en staan onder controle van het waarborg keurmerk. Daarnaast kunt u ook de honderden recensies lezen van klanten die al eerder een aankoop op onze webshop hebben gemaakt.

Een goede prijs en top service!

Als we ergens om bekend willen staan dan is dat toch zeer zeker wel de goede prijs kwaliteit verhouding en de excellente service die wij bieden. Een onderdeel hiervan is de vijfentwintig jaar lange garantie die wij geven op al onze mini server racks.