Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Computer server rack kopen?

Een computer server rack is belangrijk als je een server hebt. Een server is het beste te vergelijken met een computer. Sommige servers voeren taken uit die te vergelijken zijn met een computer en andere voeren programma's uit. Een dedicated server is een server die vaak veel data beheert en veel nodig heeft. Een clustered server is een koppeling van verschillende servers. Je kunt hierbij denken aan een website die op een webserver staat en door verschillende computers (of telefoons tegenwoordig) benadert wordt. Ook zijn er servers die andere servers beheren en tal van combinaties van de bovenstaande verschillende soorten servers. En al deze verschillende soorten servers worden vervolgens in een computer server rack gehuisvest. Een computer server rack is de plek waar men de verschillende soorten servers kan plaatsen en beheren.

Klik hier om direct een computer server rack te bestellen

Computer server rack Heeft u ook een computer server rack nodig?

Het ligt er volledig aan wat u voor soort computer heeft en of u ook een server heeft in uw thuisomgeving. De meeste computer server racks worden echter aan bedrijven, instellingen en organisaties verkocht. Organisaties en bedrijven kunnen met een server hun gehele IT netwerk beheren. Vaak hebben ze ook een eigen afdeling die de IT binnen de organisatie onder controle houdt en beheert. Door gebruik te maken van een server kan men gemakkelijk alle informatie beveiligen en ook beheren. En dit is natuurlijk noodzakelijk voor ieder bedrijf.

Waar kunt u een goed rack kopen?

Op onze website treft u verschillende racks aan. Server racks met een uitstekende garantie en met een goede service. Het is echter bij ons ook mogelijk om het te lezen via de reacties van onze klanten. Hiermee kunt u zichzelf overtuigen, dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw nieuwe computer server rack.

Hoe kunt u een computer server rack bestellen?

Als u een van de racks wilt kopen, dan kunt u het beste kiezen voor een computer server rack dat volledig bij uw wensen aansluit. U kunt ons ook benaderen om u te adviseren bij het aanschaffen van het juiste rack. Als u het juiste rack heeft gevonden dan kunt u deze snel en gemakkelijk bestellen. U plaatst uw order en rekent dan af via uw eigen bank. Ideal heeft het voor iedereen erg gemakkelijk gemaakt om online de betalingen te kunnen doen.
Nadat u uw betaling online heeft gedaan kunt u uw bestelling binnen enkele dagen thuis verwachten. Wij hebben een ruime voorraad en leveren in zo goed als alle gevallen nog de volgende dag uw bestelling.