Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 Inch Patchkast kopen?

Een patchkast is een andere naam voor een serverkast. Een 19 inch patchkast is de ideale oplossing om hardware apparatuur op een ordelijke manier te installeren. Hiermee is het het hart van het IT-netwerk binnen uw organisatie. Het is daarom van groot belang om te kiezen voor een goede 19 inch patchkast!

Ruim aanbod betaalbare patchkasten

Welke 19 inch patch kast?

 Bij de keuze voor een model die past bij uw netwerk zijn enkele zaken van groot belang om over na te denken voordat u een kast, al dan niet met extra accessoires/inrichting gaat bestellen. Vragen waar wij u graag mee helpen! Wij zorgen er samen met u voor dat u de juiste patchkast in krijgt. U krijgt dan een oplossng op maat waar u nog jaren mee verder kunt.

19 inch patchkast kopen?

  • Welke hoogte (aantal U) heb ik nodig? 
  • Wat is de diepte die minimaal nodig is voor de patchkast?
  • Welke breedte moet de kast hebben?
  • Hoe zit het met de warmte-afvoer?
  • Glazen- of geperforeerde deur?
  • Is er binnen een paar jaar groei in servercapaciteit te verwachten?

Het hart van uw organisatie!

De server is het kloppende digitale hart van uw onderneming. Alle verschillende computers in de organisatie zijn gekoppeld aan de server en hierop staat de o zo belangrijke back-up van alle bestanden. Als er problemen zijn met de server, dan heeft dit direct invloed op veel processen binnen de organisatie. Sta er maar eens bij stil hoeveel we tegenwoordig via het internet doen en niet te vergeten het telefoonnetwerk. U wilt er toch niet aan denken als dit tijdelijk niet werkt omdat er problemen zijn opgetreden met de server, bijvoorbeeld door oververhitting. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een goede 19 inch patchkast voor de juiste opslag van uw server en aanverwante apparatuur. Zorg dan ook voor een betrouwbare partner voor uw automatisering. Bij Patchkast.nl bent u hiervoor aan het juiste adres.

Waarom bestellen bij Patchkast.nl?

Laten we beginnen dat veel bekende organisaties en overheidsinstanties u al voor gingen! En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op! Tevens zijn alle 19 inch patchkasten uit ons ruime assortiment scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste 19 inch patchkast en als u uw bestelling heeft geplaatst houdt de service voor ons niet op!

Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag!

19 inch patchkast bestellen?