Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ongemonteerde kasten

Ongemonteerde patchkasten kopen?

Wanneer patchkasten nodig zijn heeft u de keuze uit verschillende versies en maten. Standaard worden patchkasten gemonteerd afgeleverd. Gemonteerde patchkasten hoeven niet zelf in elkaar gezet te worden en zijn gelijk klaar voor gebruik. Een gemonteerde kast is echter moeilijker te verplaatsen naar een andere verdieping of ruimtes met krappe doorgangen. Ongemonteerde patchkasten kennen deze problemen niet.

De voordelen van ongemonteerde patchkasten

Staande kasten en wandkasten worden normaal compleet afgemonteerd geleverd op pallets. Ongemonteerde serverkasten worden geleverd in compacte platte dozen, waardoor de patchkasten makkelijk naar een andere verdieping, en ruimtes met smalle doorgangen kunnen worden gebracht. Het monteren van ongemonteerde patchkasten neemt ongeveer één uur in beslag.

Professioneel advies voor de juiste patchkast

Bij Patchkast.nl heeft u ruime keuze uit verschillende patchkasten. Weet u niet zeker welk type patchkast u moet kiezen? Wij helpen u graag op weg om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op! Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u te helpen via chat of telefoon (074 852 64 48).