Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e FTP patchkabels

per pagina

CAT5e FTP patchkabels kopen?

Wanneer apparatuur moet worden voorzien van een netwerkverbinding, zijn UTP kabels benodigd. De netwerkverbinding zal veel stabieler zijn en data kan sneller worden overgebracht. Een Cat5e patchkabel kan snelheden tot 1000MB/s bereiken met doorvoersnelheden van 100 megahertz.

Beschermd tegen signaalstoring

UTP patchkabels kunnen signaalstoring oplopen door het signaal van COAX- en / of stroomkabels. Door gebruik te maken van Cat5e FTP patchkabels kan het netwerksignaal niet verstoord worden door deze kabels. Cat5e FTP patchkabels zijn binnenin afgeschermd d.m.v. een folie, dit folie houdt de elektromagnetische signalen van buitenaf tegen.