Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UPS

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

UPS kopen?

Een stroomuitval kan erg vervelend uitpakken! Belangrijke, nog niet opgeslagen, bestanden kunnen verloren gaan en klantcontact kan worden beëindigt. Door gebruik te maken van een UPS, kan dit worden voorkomen.

Noodstroomvoorziening

Een UPS (uninterruptible power supply) is een andere benaming voor een noodstroomvoorziening. Een UPS zorgt ervoor dat bij een stroomuitval aangesloten apparatuur, een beperkte tijd, van stroom voorzien blijft. Dit zorgt er voor dat klantcontact kan worden afgerond en belangrijke data kan worden opgeslagen.