Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UPS Powerwalker

per pagina

Bescherm apparatuur met een UPS

Een UPS is dé oplossing om apparatuur te beschermen in geval van stroomuitval of stroompieken. Een UPS zorgt ervoor dat aangesloten apparatuur niet abrupt wordt uitgeschakeld maar voor een bepaalde tijd voorzien wordt van stroomtoevoer. Op deze manier kan belangrijke data alsnog worden opgeslagen om vervolgens het apparatuur op de juiste manier af te kunnen sluiten. Schade en defecten aan het aangesloten apparatuur worden hierbij voorkomen.

Koop eenvoudig een UPS Powerwalker online

Een UPS van het merk Powerwalker kunt u eenvoudig online bestellen op Patchkast.nl. Een UPS Powerwalker beschikt over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij bieden een keuze uit ruim 40 modellen en kunnen u tevens voorzien van professioneel advies. Voor vragen neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!