Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UPS Powerwalker

per pagina

Bescherm apparatuur met een UPS

Een UPS is dé oplossing om apparatuur te beschermen in geval van stroomuitval of stroompieken. Een UPS zorgt ervoor dat aangesloten apparatuur niet abrupt wordt uitgeschakeld maar voor een bepaalde tijd voorzien wordt van stroomtoevoer. Op deze manier kan belangrijke data alsnog worden opgeslagen om vervolgens het apparatuur op de juiste manier af te kunnen sluiten. Schade en defecten aan het aangesloten apparatuur worden hierbij voorkomen.

Koop eenvoudig een UPS Powerwalker online

Een UPS van het merk Powerwalker kunt u eenvoudig online bestellen op Patchkast.nl. Een UPS Powerwalker beschikt over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij bieden een keuze uit ruim 40 modellen en kunnen u tevens voorzien van professioneel advies. Voor vragen neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!