Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Reseller worden?

Bent u actief in de hardware-, software- of installatiebranche en wilt u graag reseller worden, maak dan gebruik van ons resellerprogramma. Enkele voordelen van een reseller:

 • Kortingen
 • Snel offertes aanvragen d.m.v. unieke online offerte module
 • Op rekening inkopen met een betalingstermijn van 14 dagen
 • Eenvoudig bestellingen plaatsen
 • Anoniem verzenden naar uw klant
 • Status weergave van uw zending bekijken
 • Gebruik maken van een gemakkelijke beheeromgeving
 • Goede technische support

Aanmelden als reseller

Ja, ik wil reseller worden

Via bovenstaande link kunt u zich direct aanmelden voor ons resellerprogramma. Hieronder volgen de stappen die hiervoor doorlopen dienen te worden.

Stap 1: Gegevens

In eerste instantie zal u uw voornaam, achternaam, emailadres en een door uw te verzinnen wachtwoord moeten worden ingeven. Vervolgens verstuurt u de aanvraag, door op de oranje button "verstuur" te klikken. U komt hierna direct in uw eigen beheeromgeving terecht waarin u gemakkelijk uw factuur- en eventueel afwijkend afleveradres kunt invoeren. Tevens kunt u aangeven naar welke emailadres de digitale factuur verstuurd mag worden. Let op: standaard versturen wij facturen alleen per PDF naar het opgegeven emailadres, op verzoek zullen wij u deze per post nazenden.

Stap 2: Verificatie aanvragen

Als u stap 1 afgerond heeft, dient u telefonisch contact op te nemen met +31(0)74 - 852 64 48. Na goedkeuring zullen wij het ‘’standaard’’ account omzetten naar een reselleraccount, met de daarbij behorende voordelen.

Stap 3: Aan de slag als reseller

Als u eenmaal reseller bent, kunt u direct bestellingen plaatsen en beheren.

Heeft u nog vragen of wenst u zich per telefoon aan te melden dan kunt u contact opnemen via +31(0)74 - 852 64 48.

*Wij behouden ons het recht voor om aanmeldingen van ongekwalificeerde resellers af te wijzen. Ook behouden wij ons het recht om overeenkomsten met resellers te beëindigen indien zij zich niet houden aan de DS-IT beleidsregels en procedures.