Waarom een afstortkluis kopen?

Bij Patchkast.nl zit u goed voor een ruim assortiment patchkasten en aanverwante accessoires. Een patchkast, ook wel een serverkast genoemd, is het hart van de organisatie. Hier komt het volledige internet- en telefonienetwerk bij elkaar. Het is dus belangrijk dat u dit allemaal goed voor elkaar heeft om ervoor te zorgen dat u een stabiel bedrijfsnetwerk heeft. Maar er zijn meer zaken die u als bijvoorbeeld winkelier of horeca ondernemer graag goed voor elkaar wil hebben. Wat te denken van het afromen van de kassa om uit veiligheidsredenen de hoeveelheid contant geld in de kassalade te beperken?

Bestel hier een afstortkluis

Room op tijd af met een afstortkluis

Heeft u te maken met veel contant geld in uw organisatie? Denk dan eens aan het aanschaffen van een afstortkluis als u dit nog niet heeft. Loop niet het risico voor uw personeel dat ze worden overvallen of dat iemand ongewenst een greep uit de kassa doet en er vervolgens met een flinke buit vandoor gaat. Dit zijn zaken die u kunt voorkomen met een goede afstortkluis.

Kluis-kopen.nl biedt de oplossing

Een goede afstortkluis kopen kan heel eenvoudig online bij Kluis-kopen.nl. Zij hebben een ruim assortiment kluizen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Kluizen voor diverse doeleinden, waaronder dus ook afstortkluizen.

De afstortkluizen zijn voorzien van een elektronisch slot. Hierdoor kunt u ze eenvoudig openen met een persoonlijke code. Dit is veilig en handig als meerdere mensen in de afstortkluis mogen. Zij hoeven dan alleen de code te onthouden en er is geen gedoe met een sleutel die kwijt kan raken. En mocht er een medewerker vertrekken, dan is de code eenvoudig weer te wijzigen.

Afstortkluis kopen?

Veranker de kluis goed

Als u een afroomkluis gaat kopen, bedenk dan goed waar u hem gaat plaatsen. Het is namelijk verstandig om de kluis goed te verankeren aan de muur of in de vloer. Hiermee voorkomt u dat dieven er met de hele kluis vandoor gaan. De afstort kluizen van Kluis-kopen zijn standaard voorzien van voorgeboorde verankeringsgaten en bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Afstortkluis kopen?

Als u van plan bent om een afstortkluis te kopen, bezoek dan de webshop van Kluis-kopen.nl. Ze zijn online dé kluizen specialist. Ze kunnen u eventueel eerst voorzien van een goed advies.

Bestelt u er op werkdagen voor 16.00 uur dan wordt de kluis nog dezelfde dag verzonden, mits op voorraad. En de verzending is geheel gratis, dus geen hoge bijkomende kosten.

Volg Kluis-kopen.nl op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en handige tips met betrekking tot kluizen.